Skip to content

Algemene voorwaarden

Studio Noëll
Kamer van Koophandel: 78390850
Btw-identificatienummer: NL003330611B96
Adres: Pastoor Ossestraat 39, 7627PJ Bornerbroek, Nederland
Telefoonnummer: 06-42536221
E-mailadres: info@studionoell.nl

Artikel 1 – Algemeen
1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Studio Noëll. Door een artikel te bestellen, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Artikel 2 – Eigendomsrecht
2.1 Studio Noëll blijft eigenaar van alle geleverde producten totdat de klant volledig heeft voldaan aan zijn/haar betaling.
Zodra de betaling heeft plaatsgevonden, verwerkt Studio Noëll de bestelling.
2.2 Na ontvangst van de betaling ontvangt de klant een bevestigingsmail inclusief details van de bestelling.

Artikel 3 – De prijs
3.1 Alle prijzen die Studio Noëll hanteert zijn in euro’s, inclusief BTW en inclusief verzendkosten.
3.2 Alle prijzen die Studio Noëll hanteert voor haar producten, op haar webshop of die anderszins kenbaar zijn gemaakt, kan Studio Noëll ten allen tijde wijzigen.
3.3 Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk – en zetfouten is Studio Noëll niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Artikel 4 – Betaling
4.1 Er kan veilig betaald worden via de volgende betaalmethoden: iDEAL, Apple Pay, PayPal en Creditcard (MasterCard, VISA, American Express).
4.2 De klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens aan Studio Noëll te melden.

Artikel 5 – Levering

5.1 Studio Noëll zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de verwerking van bestellingen.
5.2 Als plaats van levering geldt het adres dat de klant aan Studio Noëll kenbaar heeft gemaakt.
5.3 Studio Noëll zal de bestelling zo spoedig mogelijk na betaling van de overeenkomst verzenden. Studio Noëll streeft er altijd naar om ervoor te zorgen dat de bestelling binnen de geschatte levertijd (2 a 4 werkdagen) wordt bezorgd. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn, dan ontvangt de klant hier tijdig bericht van. Enkele items worden door Studio Noëll zelf geleverd i.v.m. grootte/gewicht, in dat geval zal er contact opgenomen worden met de klant om een geschikt bezorgmoment af te spreken.
5.4 Houdt er rekening mee dat de levertermijnen geschat zijn. Aan eventuele genoemde termijnen kan de klant geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding. Studio Noëll doet er echter altijd alles aan om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.
5.5 Tot en met de levering draagt Studio Noëll de verantwoordelijkheid voor de besteling. Na levering is de klant verantwoordelijk.

Artikel 6 – Retourneren
6.1 Studio Noëll hoopt uiteraard dat de klant tevreden is met de aankoop. Als dat om de een of andere reden niet het geval is, kan de bestelling binnen veertien dagen vanaf de aankoopdatum (bedenktijd) retour gezonden worden.
6.2 Tijdens de bedenktijd zal de klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Indien gebruik wordt gemaakt van retournering, zal de klant de ongebruikte en onbeschadigde bestelling in de originele verpakking retourneren, conform de door Studio Noëll verstrekte instructies.
6.3 Een retournering kan alleen verwerkt worden zodra de bestelling als retour is aangemeld.
6.4 De retourkosten zijn voor rekening van de klant, deze bedragen € 6,-.
6.5 Indien producten gebruikt, beschadigd of incompleet zijn, heeft Studio Noëll het recht om de geretourneerde producten te weigeren.
6.6 De terugbetaling vindt plaats na ontvangst en controle binnen tien werkdagen vanaf de dag dat de klant het pakket retour heeft gezonden.
6.7 Studio Noëll kan de terugbetaling alleen voldoen op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan kwam.

Artikel 7 – Garantie
7.1 Studio Noëll staat ervoor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst en biedt zes maanden garantie. Mocht de kwaliteit van het product niet naar wens zijn, dan biedt Studio Noëll een passende oplossing in overleg met de klant.
7.2 Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen vier weken na levering aan Studio Noëll gemeld te worden. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.
7.3 De garantie vervalt indien:
– De klant de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken;
– De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van Studio Noëll en/of op de verpakking behandeld zijn

Artikel 8 – Copyright
8.1 Alle foto’s en video’s die weergegeven zijn door Studio Noëll zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming van Studio Noëll mogen foto’s en video’s niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 9 – Geschillen
9.1 Op iedere overeenkomst tussen partijen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Versie april 2021

Houd mij op de hoogte Leuk is deze hé? Dat dachten er meer! Vul hier je mail in en je krijgt van ons bericht zodra het item weer op voorraad is.