Skip to content

beoordelingen

Verrast en erg blij met mijn crémekleurig imitatiebontplaid en bijpassende kussens. Het was een waar cadeau om de prachtige dozen te openen en de ´kunstwerkjes´ uit te mogen pakken... Bedankt!
Ilone R.
Mooie kwalitatieve kussens, echt een eye-catcher. Tevens super snelle levering. Voor iedereen die graag iets exclusiefs wil.
Frederique N.
Ik heb het grote bouclé kussen besteld als aanvulling op de bank. De stof is van een hele goede kwaliteit en je kan er heerlijk in ploffen ‘s avonds. Ook tevreden over de snelle levering en service!
Mauri V.
Mooi kussen besteld hier, ben er blij mee. Past goed bij de rest van mijn interieur. Kussens zijn iets duurder maar dat zie je er wel aan af, goede kwaliteit, en dan heb je ook iets bijzonders in huis.
Xander S.
Heel blij met mijn nieuwe kussen. Echt mooie stof en zit heerlijk!
Loes H.
Super blij met mijn kussen en plaid!! Echt super kwaliteit! Zowel de stof als vulling, het voelt lekker luxe.
Noor K.
Just amazing! Happy with the size, the look on my green couch, the quality, the fast delivery, eco-friend packaging, but most important the special care from A to Z, with love. 🙂
Esti M.
Héél blij met de prachtige sneeuwvacht van Studio Noëll! De zachte, heerlijk warme stof, voelt fijn aan en staat mooi bij onze inrichting.
Margot H.
Houd mij op de hoogte Leuk is deze hé? Dat dachten er meer! Vul hier je mail in en je krijgt van ons bericht zodra het item weer op voorraad is.